Κρήτη: Το μεγάλο λάθος του πεθερού μετά την πρώτη νύχτα γάμου!

[hupso]

Θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο και όχι μόνο τα όσα έγιναν αμέσως μετά το γάμο. Νύφη και γαμπρός σε κατάσταση σοκ…

Το νεαρό ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί και τα χαρίσματα από το γάμο του έφτασαν στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 26.000 ευρώ. Πριν φύγουν οι νιόπαντροι για το γαμήλιο ταξίδι αποφάσισαν να δώσουν για ασφάλεια τα χρήματα στον πατέρα του γαμπρού μέχρι εκείνοι να επιστρέψουν. Εκείνος για να μη συμβεί κάποιο κακό τα έβαλε στην τράπεζα στο λογαριασμό του. Όταν το ζευγάρι ήρθε από το ταξίδι και πήγε να πάρει τα χρήματα από την τράπεζα, διαπίστωσε πως ο λογαριασμός του πατέρα έχει δεσμευτεί καθώς ο δήμος Ηρακλείου έχει δεσμεύσει το ΑΦΜ του οφειλέτη από πρόστιμα για το αυθαίρετο κτίσμα του!

Η καταγγελία γίνεται από τον πρόεδρο των οικιστών του νομού Ηρακλείου Μιχάλη Βλαχάκη και είναι μία από τις πολλές που γίνονται καθημερινά στο σύλλογο για την αποστολή με μπιλιετάκια από την οικονομική υπηρεσία του δήμου για απλήρωτα πρόστιμα αυθαιρέτων που στέλνει τις βεβαιωμένες οφειλές προς είσπραξη με αποτέλεσμα να μπλοκάρονται ΑΦΜ και τραπεζικοί λογαριασμοί.

Όλα αυτά γίνονται στη σκιά της σημερινής σύσκεψης στη Λότζια στην προσπάθεια αναζήτησης λύσης καθώς το φαινόμενο παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Οι οικιστές ζητούν κατουσίαν σιωπηρή παράταση ως τις 8 Φλεβάρη οπότε και θα έλθει το νέο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, στο δήμο ζητάνε νομοθετική ρύθμιση καθώς θεωρούν πως δεν μπορούν να μπλοκάρουν τη διαδικασία αφού υπάρχουν ποινικές ευθύνες προς τους υπαλλήλους και σήμερα αναζητείται λύση!

Πηγή: cretalive.gr

4 comments

 1. Κουτόχορτος

  Πωπω βλακίες.. «πήγε να πάρει τα χρήματα… »
  Και τα capital control που πήγανε? Γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε τώρα.
  Ο πατέρας και καλά έβαλε 26000 στην Τράπεζα γνωρίζοντας οτι υπάρχει όριο στην ανάληψη και οτι δεν πρόκειται ποτέ να τα πάρει πίσω?
  Βλακίες και τίποτα άλλο. Ή το περιστατικό είναι φανταστικό ή ο πατέρας επικαλέστηκε αυτήν την μπαρούφα μπας και δεν του κατασχεθούν τα χρήματα….

 2. ΙΡΜΑ

  ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΦΟΡΟΥΣ ΚΤΛ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΙΤΙΣΗ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ!

 3. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΣ.. Η ΚΟΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ?

 4. log

  Για να το γνωρίζουμε,με νέα ΠΝΠ (ΦΕΚ 2282Τεύχος Β΄) δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε αναλήψεις χρημάτων
  που έχουν κατατεθεί μετά τις 22/07/16.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *