Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ο Ομπάμα αποχώρησε και εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές του | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αποχαιρετιστήρια ομιλία του εκφώνησε εχθές ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, έχοντας διατελέσει την οκτάχρονη θητεία του στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Χρειάστηκε πολύς καιρός. Όμως απόψε, χάρη σε αυτό που καταφέραμε σήμερα και στη διάρκεια αυτών των εκλογών, αυτή την ιστορική στιγμή, η αλλαγή ήρθε», είχε πει τότε ο πρώτος μαύρος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ μετά τη νίκη του απέναντι στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Τζον ΜακΚέιν.

«Μισέλ για τα προηγούμενα 25 χρόνια υπήρξες όχι μόνο η σύζυγός μου και η μητέρα των παιδιών μου αλλά και η καλύτερη μου φίλη» ξεκίνησε εχθές τη συγκινητική του ομιλία, απευθυνόμενος στη σύζυγό του ο Ομπάμα με το συγκεντρωμένο πλήθος μόνο στο άκουσμα της λέξης Μισέλ να σηκώνεται όρθιο και να χειροκροτά την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

«Ανέλαβες ένα ρόλο τον οποίο δεν ζήτησες και τον έκανες δικό σου με χάρη, στυλ και καλό χιούμορ. Έκανες τον Λευκό Οίκο ένα μέρος που ανήκει σε όλους» συνέχισε τον «ύμνο» ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Με έκανες περήφανο. Μας έκανες όλους περήφανους» έκλεισε την αναφορά του ο Μπαράκ Ομπάμα με την Μισέλ να του απαντά ψελλίζοντας με τα χείλη της ένα «σ’ αγαπώ».

Με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης, ο επικεφαλής φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Pete Souza, συνέλεξε και παρουσίασε τις καλύτερες και πιο προσωπικές φωτογραφίες του Μπαράκ Ομπάμα από το 2016.

Υπό την εξουσία του Ομπάμα υπήρχε διασκέδαση, θλίψη ακόμα και σουρεαλισμός στον Λευκό Οίκο και ο Souza ήταν εκεί για να απαθανατίσει κάθε στιγμή.

«Όπως πάντα, το μοντάζ για το έργο αυτό είναι τόσο υποκειμενικό όσο και προσωπικό. Ναι, υπάρχουν κάποιες ιστορικές στιγμές που περιλαμβάνονται, αλλά ως επί το πλείστον έψαχνα για πίσω από τα παρασκήνια, τις στιγμές που παρουσιάζουν τους πραγματικούς ανθρώπους πίσω από το ρόλο του προέδρου και της πρώτης Κυρίας» δήλωσε ο Souza.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον πρόεδρο να παίζει γκολφ, να συναντά ψηφοφόρους με την Μισέλ Ομπάμα και να επικοινωνεί με το προσωπικό του στο Οβάλ Γραφείο. Ακόμα, ο πρώην Πρόεδρος είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά και μάλιστα ζητούσε από το προσωπικό να τα φέρνουν μαζί τους κάποιες φορές για επίσκεψη.

Ιδιαίτερα αυθόρμητος και πάντα επικοινωνιακός μας κερδίζει με τις πόζες του!

161230101144-obama-golf-02-16-exlarge-169

161230101358-obama-baby-04-14-exlarge-169

161230101721-obama-red-guy-10-03-exlarge-169

161230101838-obama-superman-kid-10-31-exlarge-169

161230102052-obama-and-trump-11-10-exlarge-169

Obama

 

 

Πηγή: newmoney

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ