Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Αυτό είναι το Νο1 χαρακτηριστικό των γυναικών που ελκύει τους άνδρες

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα ανοιχτόχρωμα μάτια, το τέλειο στήθος, οι θηλυκές καμπύλες, το μοντέρνο ντύσιμο, το ωραίο χαμόγελο, το περπάτημα, τα σαρκώδη χείλη… Τι είναι τελικά αυτό που τραβάει τους άνδρες σαν μαγνήτης;

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε, αλλά τα παραπάνω δεν παίζουν κανέναν απόλυτως ρόλο. Ναι, πιστέψτε μας. Σύμφωνα με νέα έρευνα που μόλις δημοσιεύτηκε οι επιστήμονες κατέληξαν πώς η εξωτερική εμφάνιση, όσο κι αν σας κάνει να γουρλώνετε από έκπληξη τα μάτια, δεν είναι αυτό που ελκύει τον ανδρικό πληθυσμό.

Αντίθετα, αυτό που παίζει τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο είναι η αυτοπεποίθηση. Αν μια γυναίκα, όσο όμορφη κι αν είναι δεν νιώθει σιγουριά για τον εαυτό της, τότε με έναν μαγικό και παράδοξο τρόπο απωθεί τους άνδρες, όπως το λιβάνι τον διάβολο.

Αν όμως την διαθέτει, τότε έχει κερδίσει το παιχνίδι. Γιατί κορίτσια, αυτό που τελικά μετράει είναι ο κάθε ένας άνδρας να έχει δίπλα του μια γυναίκα  που να αισθάνεται μοναδική και θεά, να μην έχει ανασφάλειες, ούτε να κρέμεται από τα χείλη του για να ακούσει κάποιο κοπλιμέντο.

Τώρα που σας αποκαλύψαμε τι ζητάνε από εσάς οι άνδρες, αλλάξτε τακτική.

Πηγή:faysbook.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ