Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Βρέθηκε «εξωγήινο χέρι» στο Περού; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι λάτρεις των θεωριών συνομωσίας και των εξωγήινων έχουν κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένοι. Το παράξενο χέρι που βρέθηκε στο Περού έχει όλα τα μυστηριώδη συστατικά: απόκοσμη μορφή και αναπάντητα ερωτηματικά.

Κόκκαλα από ένα ασυνήθιστα χέρι, μήκους 20 εκατοστών, με τρία δάχτυλα. Αυτό ανακαλύφθηκε σε τούνελ, κοντά στην αρχαία πόλη Κούσκο του Περού και η αλήθεια είναι πως η μορφή του όντως μοιάζει περίεργη, αφού ούτε ανθρώπινο είναι, ούτε κάποιο ζώο θυμίζει.

Η ομάδα των ερευνητών που το βρήκε, υποστηρίζει ότι πρόκειται για εξωγήινο που ζούσε στο Περού και ότι έχουν βρει και εξωγήινο κρανίο, το οποίο προς το παρόν δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα.

Ο Brien Foerster, ο οποίος είναι ερευνητής παραφυσικών φαινομένων, ισχυρίζεται ότι έδωσε σε ειδικούς το χέρι προκειμένου να το εξετάσουν και εκείνοι αποφάνθηκαν ότι στην αρχική του μορφή το χέρι είχε έξι δάχτυλα.

Η ίδια ομάδα των υποτιθέμενων ερευνητών, αρνήθηκε να παραδώσει το χέρι σε κάποιον επίσημο επιστημονικό φορέα προκειμένου να εξεταστεί. Λένε δε, ότι πραγματοποίησαν εξετάσεις με ακτίνες Χ στο χέρι και το κρανίο, απ΄όπου προέκυψε ότι τα δείγματα αποτελούνται από πραγματικά οστά, ενώ βρήκαν και ιστούς δέρματος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, που παρουσιάστηκαν σε εκπομπή της περουβιανής τηλεόρασης, θα προσφέρουν τα δείγματα σε αμερικάνικα εργαστήρια προκειμένου να τα υποβάλλουν σε εξετάσεις DNA.

Πηγή:topontiki

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ