Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Δ. Γιαννακόπουλος: Είμαστε κοντά σε Τζεντίλε

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη!

Ο κ. Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον sport fm αναφερόμενος στην οριστική αποχώρησή του από την Σπάρτη, το θέμα μεταγραφής του Αλεσάντρο Τζεντίλε και πολλά ακόμη άκρως ενδιαφέροντα ζητήματα.

«Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο παίκτη, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Ελπίζω να έχουμε σήμερα ευχάριστες εξελίξεις. Ναι, είμαστε σε επικοινωνία. Ο προπονητής θέλει τον αθλητή και περιμένουμε την απάντησή του. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αρμάνι και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ευελπιστούμε ότι θα ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή», δήλωσε σχετικά.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν ο Ιταλός είναι μια «ανάσα» από τους πράσινους, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε: 

«Δεν είναι μια… ανάσα όταν πρέπει να πάρεις το “ΟΚ” από έναν σύλλογο. Ο πατέρας του, ο Νάντο Τζεντίλε έχει μείνει στην ιστορία, όταν η μπάλα έκαιγε, είχε τα άντερα να μπει μέσα και να κάνει ό,τι έπρεπε. Με τον Νάντο υπάρχει μία σχέση πολύ καλή και με τον πατέρα μου και τον θείο μου, και εκείνος έχει σε εκτίμηση τον Παναθηναϊκό. Ποιος πατέρας δεν θα ήθελε ο γιος του να ανδρώνεται σε ομάδα που και εκείνος έχει κάνει επιτυχίες;».

Σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕ Σπάρτης, είπε: «Πού να φανταστώ ότι οι άνθρωποι της Σπάρτης δεν θα είναι με την ομάδα της πόλης τους, αλλά με μια ομάδα εκτός πόλης;», ενώ ακολούθως ανέφερε ότι η απόφασή του είναι αμετάκλητη: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνω. Είναι μία ειλημμένη απόφαση. Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι στην πόλη που αγαπούν την ομάδα και ξοδεύουν χρόνο και χρήμα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της».

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ