Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Η θέα που βλέπει από το μπαλκόνι της στη Νέα Υόρκη η Ιβάνκα Τραμπ | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να φημολογείται πως μετακομίζει στην Ουάσινγκτον με αφορμή την προεδρεία του πατέρα της, ωστόσο η Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται να απολαμβάνει ακόμη τις «τελευταίες» στιγμές στο πολυτελές διαμέρισμά της που βρίσκεται στο Trump Park Avenue.

Η ίδια δημοσίευσε πριν λίγες μέρες φωτογραφίες με την κατοικία της στο Instagram, κάνοντας μας να ζηλέψουμε από την chic διακόσμηση, αλλά και από αυτό που προτίμησε να φορέσει σε μία βραδινή της έξοδο.

Μπορεί η ίδια να έχει ένα (παρά) γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, καθώς είναι στις επιχειρήσεις του πατέρα της, έχει το δικό της brand με ρούχα, γράφει βιβλία και είναι μητέρα 3 παιδιών, αλλά η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ καταφέρνει να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της και να περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι της.

Η Ιβάνκα, λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού της, καθώς και το λιτό δωμάτιο της κόρη της, Αραμπέλας.

Βέβαια, η εικόνα που έκλεψε την παράσταση ήταν αυτή με την ίδια να ποζάρει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της, δείχνοντας την εκπληκτική θέα. Η Ιβάνκα, μάλιστα, έδειξε το φόρεμα που προτίμησε να φορέσει σε μία βραδινή έξοδο με τον άντρα της, επιβεβαιώνοντας πως αν και πολυάσχολη δεν παραμελεί ποτέ το στιλ της.

Πηγή:www.iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ