Βρειτε μας στα Social Media

Η φωτογραφία που “εκθέτει” όσο καμία άλλη την Μπαρτσελόνα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία φωτογραφία από το… 2007 που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι εκείνη που πληγώνει όσο τίποτα άλλο τους παίκτες της νυν ομάδας της Μπαρτσελόνα! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Είναι δυνατόν μία φωτογραφία από το 2007 με “θέμα” την Μπαρτσελόνα να προκαλεί εκνευρισμό και αμηχανία στους ποδοσφαιριστές των “μπλαουγκράνα” εν έτει 2016; Ναι, και η αιτία ακούει σε ένα όνομα: “Ρεάλ Σοθιεδάδ”!

 

Οι Βάσκοι φρέναραν για μία ακόμα χρονιά τον Μέσι και την παρέα του με το 1-1 που έφεραν οι δύο ομάδες το βράδυ της Κυριακής στο “Anoeta” και μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η “Μπάρσα” συμπλήρωσε 8 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη σε αυτό το γήπεδο, με το πολύ άσχημο ρεκόρ των 5 ηττών και των 3 ισοπαλιών.

Η τελευταία επιτυχία για τους “μπλαουγκράνα” στη Χώρα των Βάσκων απέναντι στην Σοθιεδάδ ήρθε τον Μάιο του 2007 με σκόρερ τους Ετό και Ινιέστα και η ομαδική φωτογραφία της Μπαρτσελόνα από εκείνο το ματς η οποία κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και λίγες ώρες, υπενθυμίζει σε όλους πόσος χρόνος έχει περάσει από τότε.

 

Αρκεί να σκεφτεί κανείς, κοιτώντας τη φωτογραφία, πως στην τότε ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ έπαιζαν οι Ροναλντίνιο, Τσάβι, Πουγιόλ, Βαλντές, Φαν Μπρόνκχορστ, Ετό, Τζαμπρότα, ενώ Μέσι και Ινιέστα είχαν εντελώς διαφορετικό λουκ στο μαλλί σε σύγκριση με το τώρα…

Πηγή:contra.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ