Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Μπαρτσελόνα: Έτοιμος να φύγει ο Μέσι!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα εμφανίζεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ, μία απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε προ μηνών ενώπιον δικαστηρίων στην Ισπανία, λόγω κάποιων προβλημάτων που εμφανίστηκαν με την φορολογία και τα ποσά που θα έπρεπε να καταβάλλει στο δημόσιο της ιβηρικής χώρας. Μάλιστα, οι δικαστές έκριναν ένοχο για φοροδιαφυγή τριών υποθέσεων τον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής και του επέβαλλαν ποινή 21 μηνών, χωρίς κράτηση.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, εμφανίζεται θορυβημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και αυτός ήταν ο λόγος, σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα «Marca», απάντησε αρνητικά σε πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους Καταλανούς, το προηγούμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δέχθηκε ένα… ισχυρό σοκ από την απάντησή του και σε περίπτωση που ο Λιονέλ Μέσι αποφασίσει να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Η υπάρχουσα συμφωνία της «Μπάρτσα» με τον Αργεντινό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και ήδη η είδηση της αρνητικής απάντησης, έχει προκαλέσει σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μια και ο 29χρονος άσος θα αποτελέσει τον διακαή πόθο πολλών μεγάλων συλλόγων στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Πηγή:onsports

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ