Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Νίκος Θωμαΐδης: Ο Ελληνοαφρικανός με καταγωγή από το Ρέθυμνο που εντυπωσιάζει στο Rising Star

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «δρόμος» προς την επιτυχία στο Rising Star του ΑΝΤ1 είναι πράγματι μακρύς και απαιτητικός… Ωστόσο, αν και το ταλέντο ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι αδιαμφισβήτητο, κάποιοι ήδη ξεχωρίζουν με την παρουσία και τις ερμηνείες τους. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο 22χρονος Νίκος Θωμαΐδης από το Γιοχάνεσμπουρκ της Νοτίου Αφρικής ο οποίος έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο!

Ο Νίκος, ο οποίος ανήκει στην ομάδα ταλέντων του Αντώνη Ρέμου και συγκαταλέγεται στους τραγουδιστές με την υψηλότερη βαθμολογία, είναι ο γιος της Αργυρούλας Σπανδάγου-Θωμαΐδη και παρότι έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Ν. Αφρική, σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την αγάπη του για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Κρήτη. Επίσης, με βάση πρόσφατες δηλώσεις του στο πλαίσιο της εκπομπής υποστηρίζει πως εκτός από την επιδίωξη της νίκης στο διαγωνισμό Rising Star, επιθυμεί πραγματικά να μείνει ακόμη και μόνιμα στην χώρα μας και να πραγματοποιήσει εδώ τα όνειρα που έχει από νεαρός.

Αυτοδίδακτος στη μουσική και με σταθερό πάθος για ερμηνεία ελληνικών τραγουδιών, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να βελτιώνεται σε κάθε του εμφάνιση στις εκπομπές. Άλλωστε, η προσαρμογή στην Αθήνα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και η απόδοση που έχει παρά το γεγονός πως τα ελληνικά είναι η δεύτερή του γλώσσα, είναι από μόνα τους επιτυχίες! Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά ο Νίκος Θωμαΐδης κατέχει όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσει μέχρι το τέλος και να εκπροσωπήσει επάξια το Ρέθυμνο, έστω και «μέσω Γιοχάνεσμπουρκ»… Καλή επιτυχία Νίκο!

Δείτε το βίντεο με την παρουσίαση του ταλαντούχου Νίκου Θωμαΐδη και την εκπληκτική ερμηνεία του:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ