Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ο Αντετοκούνμπο άλωσε και την Νέα Υόρκη! | Βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κυριολεκτικά τρελάνει το NBA με τις εμφανίσεις του! Σταδιακά από ταλέντο παρουσιάζει στοιχεία ηγέτη και οδηγεί νίκη με τη νίκη τους Μιλγουόκι Μπακς όλο και πιο κοντά στα Play-offs… Αυτή την φορά σειρά είχαν οι Knicks της Νέας Υόρκης που αν και αντιστάθηκαν σε έναν αγώνα ντέρμπυ στο ιστορικό Madison Square Garden, τελικά λύγισαν στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μόλις 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, οι Νικς προηγούνταν με 104-103 και λίγο πριν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε κλέψει την μπάλα από τον Ρόουζ με εξαιρετική άμυνα. Αμέσως μετά παίρνει την απόφαση να εμπιστευτεί τις δυνάμεις και έδειξε σε όλους γιατί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο NBA. Παίζει με πλάτη τον αντίπαλό του και με ένα σουτ από το ύψος των ελευθέρων βολών ακριβώς πάνω στη λήξη του ματς, πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό buzzer beater και δίνει την τεράστια νίκη στους Μπακς με 105-104.

Με τέτοιες εμφανίσεις είναι πλέον όλο και πιθανότερο να θαυμάσουμε τον δικό μας Γιάννη στο φετινό NBA All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί 17-19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ