Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι και επίσημα στο ΝΒΑ All Star Game 2017!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάβει μέρος στο φετεινό ΝΒΑ All Star Game που θα διεξαχθεί στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου! Η μακρά διαδικασία επιλογής των αθλητών που θα συμμετέχουν έληξε πριν από μερικές ώρες και ο δικός μας Γιάννης μόλις στα 22 του χρόνια και την τρίτη του χρονιά στο NBA, βρέθηκε στην 5η θέση της ψηφοφορίας!

Το μέγεθος της επιτυχίας γίνεται ακόμη πιο αντιληπτό όταν διαβάσεις τους τέσσερις αθλητές που βρέθηκαν μπροστά του στη συνολική καταμέτρηση των ψήφων σε ανατολική και δυτική περιφέρεια… Λεπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στέφεν Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν είναι εκείνοι που βρέθηκαν μαζί με τον Greek-freak στις πρώτες θέσεις και θα κλέψουν τα φώτα της δημοσιότητας σε μία από τις σπουδαιότερες μπασκετικές διοργανώσεις!

Ο Αντετοκούνμπο σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που κλήθηκε να αγωνιστεί στο All Star Game, ενώ ακόμη μόλις σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών θα γίνει ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς που θα πετύχει κάτι τέτοιο, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του θρυλικού Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (23 ετών και 271 ημερών)!

Η υποστήριξη όλων των φιλάθλων προς τον Γιάννη σε όλη τη μακρά διάρκεια ψηφοφορίας ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Στο #NBAVOTE το “Giannis Antetokounmpo” γράφτηκε σχεδόν παντού και ήταν αναπόφευκτο γεγονός το να βρεθεί το αστέρι των Μπακς στο All Star Game. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ συνολικά συγκέντρωσε 1.604.463 ψήφους καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην Ανατολική Περιφέρεια πίσω μόνο από τον θρύλο πια Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έφτασε τους 1.893.751 ψήφους.

Επιπλέον, από τους 324 παίκτες που ψήφισαν στην Ανατολή ο Γιάννης συγκέντρωσε 162 πόντους και κατέκτησε την 2η θέση, ενώ ήταν δεύτερος ακόμη και στις ψήφους των δημοσιογράφων στοιχείο που δείχνει την πραγματικά καθολική αναγνώριση του τεράστιου ταλέντου του!

Αναλυτικά οι ψήφοι των φιλάθλων.

Αναλυτικά οι ψήφοι των παικτών.

Αναλυτικά οι ψήφοι των δημοσιογράφων.

Στην ίδια ομάδα με τον Γιάννη, τους All Star της Ανατολής, θα βρεθούν οι ΝτεΜαρ Ντεροζάν (Τορόντο Ράπτορς), Τζίμι Μπάτλερ (Σικάγο Μπουλς), Κάιρι Ίρβινγκ (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς).

 

Στην αντίπαλη ομάδα της Δύσης, η αρχική πεντάδα θα αποτελείτε από τους Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Κάουι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο Σπερς) και Άντονι Ντέιβιτς (Νιου Όρλεανς Πέλικανς).

Τέλος, να σημειώσουμε για ακόμη μία φορά πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη φετινή σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς έχει κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι 23.7 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 2.1 μπλοκ, 5.6 ασίστ και 1.8 κλεψίματα. Παράλληλα είναι ο παίκτης με τα πιο υψηλά νούμερα σε όλες τις κατηγορίες της ομάδας του, έχει φθάσει τα εννέα παιχνίδια με 30+ πόντους, 17 double-double και δύο triple-double. Δεν αφήνει κανένα περιθώριο καθώς τα νούμερα μιλάμε από μόνα τους!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε και την φανέλα που θα φορέσει στο All Star Game! Καλή επιτυχία Γιάννη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ