Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Πετάξτε με drone πάνω από τα χιονισμένα Ανώγεια! | Βίντεο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Σάραντος την δεύτερη ημέρα του 2017 ετοιμάστηκε για ακόμη μία εξόρμηση και ανέβηκε στα χιονισμένα Ανώγεια! Το ολόλευκο, χειμερινό τοπίο ήταν το ιδανικό «σκηνικό» ώστε το drone του να καταγράψει μοναδικής ομορφιάς πλάνα. Ο γνωστός πια παραγωγός εναέριων βίντεο, γνωρίζει την «συνταγή» της επιτυχίας και κάθε φορά μας προσφέρει απλόχερα εντυπωσιακές εικόνες από κάθε γωνιά της Κρήτης.

Αυτή τη φορά βέβαια, το χιόνι που έχει σκεπάσει τα Ανώγεια προκαλεί τις αισθήσεις και κάνει πολλούς από εμάς να ζηλεύουμε που δεν μπορέσαμε να βρεθούμε και εμείς εκεί ψηλά, κοντά στις κορυφές του Ψηλορείτη… Όπως θα δείτε στο τρίλεπτο βίντεο, όσοι επέλεξαν την συγκεκριμένη μονοήμερη απόδραση, απόλαυσαν το φρέσκο χιόνι με σύμμαχο τον ήλιο που κράτησε την θερμοκρασία σε ανεκτά επίπεδα για πολύωρα παιχνίδια.

Η από αέρος πανοραμική θέα του γραφικού χωριού, οι επιβλητικές κορυφές στο βάθος των πλάνων και οι χειμερινές αχτίνες του ήλιου πάνω στο λευκό του χιονιού μας καθηλώνουν. Λεπτομέρειες όπως τα πρόβατα στο μαντρί και η παγωμένη τεχνητή λίμνη, προσφέρουν ακόμη περισσότερη ένταση στα πλάνα και τονίζουν τον ορεινό, χειμερινό χαρακτήρα του νησιού…

Πατήστε το PLAY και απολαύστε χειμερινή Κρήτη!

Περισσότερα βίντεο του Ν. Σάραντου μπορείτε να δείτε στο Youtube κανάλι του…

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ