Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Πλησιάζει το κυνήγι του θησαυρού του Δήμου Μυλοπόταμου – Δόθηκε ο πρώτος γρίφος!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

*Γράφει η Ιωάννα Καψάλη για το Daynight.com.gr

Το 15ο κυνήγι θησαυρού του Δήμου Μυλοπόταμου οργανώνεται φέτος με ένα παιχνίδισμα γρίφων σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου.

Πώς όμως θα κρατηθούν οι ανυπόμονες ομάδες ως τότε; Όλοι οι οπαδοί του κυνηγιού ανυπομονούν να έρθει η μέρα που θα μπορέσουν να συμμετάσχουν. Έτσι, λίγες ημέρες πριν, ξεκινάει το διαδικτυακό κυνήγι του θησαυρού, δίνοντας κάποια ψήγματα προετοιμασίας μέσω του facebook για να ζεσταθούν οι παίχτες. Σήμερα έγινε η αρχή με τον πρώτο γρίφο. Δόθηκαν οι ημερομηνίες και η ώρα που θα δημοσιευτούν οι γρίφοι με περιθώριο μιας ώρας και 3 ευκαιρίες για τις ομάδες να τον λύσουν.

Η Αναστασία Κασσαπάκη, παλιά καραβάνα του κυνηγιού, είναι ήδη ενθουσιασμένη: «Κάθε χρόνο πριν το τριήμερο του κυνηγιού βάζουν μερικούς διαδικτυακούς γρίφους! Όλες οι ομάδες είναι συντονισμένες και έχουν μια ώρα περιθώριο για να τον λύσουν και μετά ανεβάζει η διοργανώτρια ομάδα την απάντηση!».

Συνολικά οι διαδικτυακοί γρίφοι είναι 6 και η διοργανώτρια ομάδα έχει ορίσει ημερομηνίες μέχρι και λίγο πριν την επίσημη έναρξη του κυνηγιού. Η βαθμολογία προκύπτει με βάση το χρόνο απάντησης (από τον ταχύτερο στον πιο αργό). Από το άθροισμα της βαθμολογίας προκύπτουν οι 2 πρώτες ομάδες που κερδίζουν τζόκερ και βοήθεια λύσης στο κανονικό κυνήγι.

Ομάδες τριγυρίζουν από χωριό σε χωριό προσπαθώντας να λύσουν τους γρίφους που κάθε χρονιά δημιουργούνται από την νικητήρια ομάδα του προηγούμενου χρόνου.

Οι Ομάδες είναι από πολλά χωρά του Μυλοποτάμου, αλλά τα όρια του παιχνιδιού δεν συμπεριλαμβάνουν όλο το Μυλοπόταμο για λόγους ασφαλείας. Είναι το πιο υπέροχο πολιτιστικό δρώμενο που μπορεί να έχει ένας τόπος για πολλούς λόγους!

Η διοργανώτρια ομάδα «Θαλασσοβρεγμένοι» από την περσινή νίκη

Η Ομάδα «Θαλασσοβρεγμένοι» διοργανώνει το φετινό κυνήγι με θέμα «Το χρυσό αυγό». Το ουσιαστικό παιχνίδι, θα λάβει χώρα στις 3, 4 & 5 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας από το χορό των ομάδων στις 3 του μήνα στο κέντρο «ΣΑΛΑ» στο Πάνορμο.

Ξεκινάμε λοιπόν;

Ο πρώτος γρίφος είναι ο εξής:

Τον βρήκατε;

>

>

>

Λίγο πιο κάτω…

>

>

>

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ