Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Τι συμβαίνει και πεθαίνουν τόσοι διάσημοι μέσα στο 2016; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι θάνατοι διάσημων που καταγράφηκαν εντός του 2016 έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ με πολλούς από εμάς να αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να φεύγουν από τη ζωή τόσοι σταρ μέσα στην ίδια χρονιά. Ποιον να πρωτοθυμηθούμε: τον Ντέιβιντ Μπάουι, τον Αλαν Ρίκμαν, τον Μοχάμεντ Άλι, τη Νάταλι Κολ, τον Λέμι Κίλμιστερ των Μότορχεντ, τον σύζυγο και ατζέντη της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Ανζελίλ, τον Πρινς, και τελευταία, τον σπουδαίο τραγουδοποιό, Λέοναρτντ Κοέν.

Συντάκτης του BBC πήγε τα στοιχεία ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας κάποιες λογικές εξηγήσεις για το μυστήριο «θανατικό» που σημαδεύει το 2016.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός στις νεκρολογίες Νικ Σέρπελ του BBC – που φέτος παραδέχεται ότι είχε τριπλάσια δουλειά από άλλες χρονιές – δίνει την απάντηση μέσα από μια πολύ λογική εξήγηση, την οποία, απ΄ό,τι φαίνεται, θα βρούμε μπροστά μας και την επόμενη και τη μεθεπόμενη χρονιά.

Η λογική εξήγηση είναι, τι άλλο, η ηλικία.

koen

Κοέν

Οι καλλιτέχνες που έγιναν διάσημοι το 1960, αυτή τη στιγμή μπαίνουν στα 70. Και είναι κοινώς γνωστό ότι δεν έκαναν και την πιο υγιεινή ζωή.

Την ίδια στιγμή, ο συντάκτης θέτει στο τραπέζι και τον παράγοντα social media. Ο αριθμός των διάσημων καλλιτεχνών είναι πλέον τεράστιος και ο θάνατός τους γίνεται αμέσως γνωστός και μεγάλη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

lemmy

Ο Lemmy των Motorhead

Επίσης, οι περισσότεροι pop και rock stars ακόμα και αν διόρθωσαν αργότερα τον τρόπο ζωής τους, τα χρόνια καταχρήσεων μπορεί να τους έχουν κάνει πιο ευάλωτους στον θάνατο.

Σε αυτή τη θεωρία φαίνεται ότι συνηγορεί και πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, η οποία έδειξε ότι οι αστέρες της ροκ και της ποπ πεθαίνουν κατά μέσο όρο 25 χρόνια νωρίτερα από τον μέσο άνθρωπο.

prince

Prince

Αν σκεφτεί κανείς ότι για τα επόμενα 10 χρόνια, οι διάσημοι των δεκαετιών 60 και 70 θα μπαίνουν πια στα 80 τους αντιλαμβάνεται εύκολα ότι θα έχουμε κι άλλες απώλειες….

bowie

David Bowie

 

 

Πηγή: newmoney

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ