Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Ποιά μέρα και πού ακριβώς θα γίνουν τα γυρίσματα της Άννας Βίσση στο Ρέθυμνο;

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το Ρέθυμνο με την παρουσία της βασίλισσας της Ελληνικής μουσικής σκηνής, Άννας Βίσση για τα γυρίσματα ενός καινούριου βίντεο κλιπ.

Ο χρόνος για τους εκατοντάδες θαυμαστές που ήδη γνωρίζουν ότι το είδωλό τους θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr , το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, στην πλατεία Μικρασιατών στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου, η  δυναμική και συνάμα απαστράπτουσα ερμηνεύτρια, θα χαρίσει απλόχερα στους fan της, μικρούς και μεγάλους, στιγμές που μόνο η ίδια ξέρει να προσφέρει έστω και μόνο με την παρουσία της.

Η  Άννα Βίσση, εξασφάλισε δια των συνεργατών της και τη δεύτερη από τις τρεις τουλάχιστον μέχρι στιγμής απαιτούμενες άδειες για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο-κλιπ με φόντο την πλατεία Μικρασιατών στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου έδωσε την άδειά του και παρέπεμψε τους συνεργάτες της διάσημης σταρ στην.. αρχαιολογική υπηρεσία. Έλαβε και από την εφορεία αρχαιοτήτων Ρεθύμνου το πράσινο φως και πλέον εκκρεμεί η αδειοδότηση και από την εφορεία.. νεότερων μνημείων, αφού το 1ο δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου, ή τούρκικο, όπως είναι γνωστό, αποτελεί νεότερο μνημείο.

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει της διακοπές της στην Κρήτη λοιπόν, αναμένοντας να ξεπεραστούν και τα τελευταία εμπόδια, πάντα με την πρόνοια βέβαια των έμπειρων συνεργατών της που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr έχουν ζητήσει τον χώρο για γυρίσματα κατά τις απογευματινές ώρες της 3ης Νοεμβρίου, εξασφαλίζοντας μια άνεση ημερών για να φύγουν και τα τελευταία σύννεφα της γραφειοκρατίας και ευελπιστώντας να μη φέρει κυριολεκτικά σύννεφα και βροχές ο.. καιρός με τα φθινοπωρινά γυρίσματά του.

Και μπορεί να φαντάζει ως παράδοξο σκηνικό η πλατεία Μικρασιατών για βίντεο-κλιπ, όμως είναι ένα σημείο αναφοράς της παλιάς πόλης, παρά τα λίγα χρόνια ζωής της. Σφύζει από ζωή και νεολαία που ασχολείται με το παρκούρ και το σκέιτνγκ και άλλα δημοφιλή χόμπι των νέων, ενώ συγκεντρώνει ταυτόχρονα ιστορία αιώνων, από το τούρκικο σχολείο και αλλοτινό παρθεναγωγείο, μέχρι το Νερατζέ τζαμί με το μιναρέ που υπήρξε και ενετικός ναός και στεγάζει σήμερα το ωδείο της πόλης, αλλά και το θέατρο σπίτι πολιτισμού, την πιο πρόσφατη έκφανση πολιτισμού της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης – Βάλια Μπούη

Νέα Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ