Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Moranbong: Στρατός από καλοαναθρεμμένες παρθένες φροντίζει για την απόλαυση του Κιμ Γιονγκ Ουν

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Βόρεια Κορέα διοργανώνουν ανεπίσημους διαγωνισμούς ομορφιάς και οι νικήτριες έχουν την τιμή να γίνονται μέλη της «ομάδας απόλαυσης» του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τη Daily Star, κυνηγοί ταλέντων από τον Τομέα 5 του τμήματος Οργάνωσης και Προσανατολισμού, που είναι υπεύθυνος για την προσωπική ζωή του Κιμ Γιονγκ Ουν, ψάχνουν σε όλη τη  χώρα για όμορφα κορίτσια, προκειμένου να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Η Moranbong, όπως ονομάζεται επίσημα η ομάδα απόλαυσης του ηγέτη, υποτίθεται ότι χρησιμεύουν ως χορεύτριες, τραγουδίστριες και διασκεδάστριες του. Ωστόσο, υπάρχουν αναφορές από αποστάτες της Βόρειας Κορέας ότι ο πραγματικός λόγος ύπαρξης της «ομάδας απόλαυσης» είναι πιο σκοτεινός.

Έχει καταγγελθεί ότι τα κορίτσια, τα οποία εξετάζονται αρχικά από γιατρούς ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι παρθένες, αναγκάζονται να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις στην ελίτ της χώρας.

Ο Γιανγκ Γιν Σουνγκ, ο οποίος είναι βραβευμένος ποιητής της χώρας και αποστάτησε το 2004, εξηγεί στην Daily Star πως πραγματοποιείται η επιλογή των κοριτσιών:

«Όταν τα στελέχη του Τομέα 5 βρουν κάποιο όμορφο 15χρόνο κορίτσι, αναλαμβάνουν να το μανατζάρουν για τα επόμενα χρόνια.

Διοργανώνουν ένα διαγωνισμό που θυμίζει Μις Κορέα και επιλέγουν τα ομορφότερα κορίτσια για τον ηγέτη, ενώ τα κορίτσια δεύτερης κατηγορίας  γίνονται γραμματείς. Συνήθως προτιμώνται κοπέλες από οικογένειες μεσαίας τάξης, γιατί τρέφονται καλύτερα».

Ένας αξιωματικός της χώρας αναφέρει ότι πολλοί πατεράδες προφασίζονται σοβαρούς λόγους υγείας για να μην πάρει ο Τομέας τα κορίτσια από κοντά τους. Ωστόσο, συμπληρώνει πως οι περισσότερες κοπέλες είναι ευτυχείς που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον μεγάλο ηγέτη.

Πηγή: www.topontiki.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ