ΡΕΘΥΜΝΟ: Φιλοζωικό παζάρι από την ομάδα εθελοντών «Νοιάζομαι» | ΦΩΤΟ

Shares

*Φωτορεπορτάζ της Ιωάννας Καψάλη για το Daynight.com.gr

Διήμερο πασχαλινό φιλοζωικό παζάρι στο Ρέθυμνο από το Σωματείο Εθελοντών Νοιάζομαι για τα έξοδα του Σωματείου που αφορούν τα αδέσποτα ζώα.

Πολλές και αξιέπαινες οι δράσεις του Σωματείου σε μια συνεχή προσπάθεια για ότι καλύτερο μπορούν να δώσουν στα αδέσποτα της πόλης. Tο Σωματείο έκανε την εμφάνισή του χθες Σάββατο στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη και σήμερα Κυριακή στο Δημαρχείο του Ρεθύμνου με λαμπάδες και διάφορα άλλα είδη προς πώληση από δωρεές καταστημάτων και  λαχειοφόρο αγορά.

Συνάντησα την Αντιπρόεδρο του Σωματείου Θάλεια Σιούρδα και την ταμία, Μαρία Δουλγεράκη, που μου εξήγησαν πόση προσπάθεια χρειάζεται από όλο το Σωματείο για να αντεπεξέλθουν στα πάγια προβλήματα που υπάρχουν.

Το Σωματείο ξεκίνησε τη δράση του το 2013 με αφορμή το πλήθος αδέσποτων που υπήρχε στην πόλη. Ο Τζακ και η Λίζα, αδέσποτα στην Μαρίνα του Ρεθύμνου, αποφασίστηκε να οδηγηθούν την εποχή εκείνη σε ευθανασία, γεγονός που ένωσε μια ομάδα ανθρώπων για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Έτσι και συστάθηκε το Σωματείο και λίγους μήνες αργότερα τα σκυλιά αυτά υιοθετήθηκαν από οικογένειες με τις οποίες ζουν ευτυχισμένα μέχρι σήμερα.

Το παζάρι θα προσφέρει μέχρι σήμερα τις 15:00 ό,τι καλύτερο μπορεί για να συλλέξει χρήματα που θα βοηθήσουν τις ψυχές εκείνες που ζουν ανάμεσά μας και χρειάζονται την αγάπη, τη βοήθεια και -κυρίως- μια οικογένεια.

Στη σελίδα Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Νοιάζομαι θα υπάρξει ενημέρωση μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα για το επόμενο παζάρι που θα λάβει χώρα στην πόλη.

 

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *